Intresseanmälan Panter

Vi samtalar för närvarande med en möjlig fodervärd.

Panter är ett nytillskott i Enelyckans avelsprogram. Vill du ta emot Panter och äga honom som din egen? Han anländer nästa vecka så du som svarar behöver kunna ta emot en valp på kort varsel. Vi vill att du bor i närheten av Gislaved. Du älskar hundar och är intresserad av att vara del i vårt avelsprogram. Du hittar intresseanmälan nedan.

Pomonadalens Panter

Panter har en ljuvligt vacker och ovanlig färg. Han är svart sobel vilket innebär att han har partier med guldfärgade skiftningar och därtill söta vita partier. Han är en kavat och mysig valp och man ser redan att han har exemplariskt lynne. Han kommer med största sannolikhet att bli en miniatyr och som vuxen väga 13-15 kg och vara 40-45 cm i mankhöjd.

Panters pappa är Hööks Spirit och mamman är Hops från Pomonadalen. Läs om Hööks Spirit här: https://www.labradoodle.se/vara-hundar/hooks-labradoodle-spirit/.

Hops är efter Pomonadalens Leia: http://labradoodle.nu/leia/ och importerade hanen Nalle från Hööks.https://www.labradoodle.se/vara-hundar/pinelodge-finn-nalle/


Panter är mycket efterlängtad och vi hoppas att han kan bli en värdefull avelshane i Enelyckans avelsprogram. Du äger hunden men vi äger avelsrätten upp till sju års ålder. Läs mer om avelshund och fodervärdskap hos Enelyckans:

Intresseanmälan Panter

Berätta kort om dig själv och hundens liv. Intresseanmälan är inte bindande förrän vi träffats och diskuterat.