Om oss

Vi föder upp Labradoodles i hemmiljö i Gislaved, Jönköpings län. Vi är medlemmar, och följer riktlinjerna för uppfödare, i Svenska Labradoodle-klubben.

http://www.labradoodleklubben.se/

Syftet med vår verksamhet

Vi vill låta fler ta del av den lycka, glädje, hälsa och livskvalitet som Labradoodles förmedlar.

Vårt avelsarbete

Vi använder en genomtänkt strategi för att få fram friska, glada hundar som är fysiskt och mentalt starka. Vår strävan är att ge valparna bästa möjliga förutsättningar under sin första tid i livet. Våra hundar är framförallt familjehundar men de kan även tränas till att arbeta som t.ex vårdhundar eller läshundar i skolan. Labradoodles har en päls som gör att de är extra passande i dessa miljöer. Våra hundar är mycket samarbetsvilliga, uttrycksfulla och tydliga i sin kommunikation. De älskar att interagera och arbetar gärna med sina ägare.

Personligt om våra hundar

Jag (Britt) har älskat djur sen jag var liten men är allergisk mot många djur. I Labradoodlen har jag till min lycka hittat en hundsort som jag tål. Hundarna är nyfikna och intresserade av allt vi gör, alltid villiga att gå en promenad eller varför inte kasta boll! De älskar lek och bus men tycker lika mycket om att vila och ta det lugnt. De har en päls som inte fäller och känns otroligt mjuk och lugnande mot handen. De är lättlärda och lyhörda. Våra hundar lockar fram många leenden varje dag och vi pratar ofta om lyckan att leva med dem.

Kontakta oss

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Britt Jonasson och Alexander Kroon

Enelyckans Labradoodle AB, Gislegatan 4, 332 33 Gislaved

Villkorslös kärlek, en vän för livet, en trogen kamrat i alla väder, en valp från Enelyckans Labradoodle