Nyheter i Så här köper du valp

Vi kommer att ändra hur det går till att köpa valp från oss. Vi tar bort möjligheten att teckna sig för nyhetsbrev. Anledningen är att vi inte vill skapa förväntningar när vi inte har några valpar på gång. Vi vill också vara försiktiga med hur vi hanterar dina personuppgifter.

Vi kommer att meddela i sociala kanaler (Instagram, Facebook, på hemsidan) när intresseanmälan för en valpkull är öppen. På hemsidan finns information om föräldrarnas utseende, kynne, testresultat och förväntad leveranstid för kullen.

Just nu är intresseanmälan för Tintin och Snö öppen och vi hoppas kunna öppna för Ester och Bangsi inom kort. 

Urvalet av köpare kommer att göras utifrån intresseanmälningar som kommer in via hemsidan. För dessa två kullar tar vi även hänsyn till er som varit tecknade på den gamla listan för nyhetsbrev. Vi fyller däremot inte på med fler intresseanmälningar för nyhetsbrev.

Glad fortsättning på påsken!

Britt och Alexander

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.