Livet på en pinne

Idag har intresset för pinnar varit på topp. Bära dem, tugga på dem, springa med dem, ligga ner med pinnen, och ja, det går att bära en pinne på två valpar. I alla fall om man är syskon. I övrigt så är de numera supersnabba och springer ifrån matte och husse när de inte vill gå in efter lek i utehagen. Som tur är hjälper Ester till och jagar ifatt dem, lägger varsamt ner dem på marken så vi kan plocka in dem. Kommandot ”kom” sitter med andra ord inte riktigt ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.