Ester och Bangsi

ALLA VALPAR FRÅN DENNA KULL ÄR SÅLDA

Föräldrarna

Enelyckans Ester och Bangsi från Pomonadalens hade en lyckad date den 22 mars som resulterade i valpar som kan flytta hemifrån den 17 juli. Priset för en valp från denna kull är 39000 kronor inklusive moms. Ester är en fantastisk mamma och vi på Enelyckans hoppas och tror att vi kan ge valparna bästa möjliga start i livet.

Valparna

Valparna föddes tidigt på morgonen söndagen den 22 maj; tre tikar och fyra hanar. Fem är svarta med vita tecken, några är verkligen coola med stora vita stövlar fram och stort vitt parti på bröst och mage, någon har en pytteliten vit svanstipp. En crème med vita stövlar och en röd med vit stjärna, vita tassar. Valparna är ofantligt blanka och fina i pälsen. De får troligen fleecepäls.

Enelyckans Ester

Ester har ett fantastiskt temperament. Hon är stabil, vänlig och kärleksfull men också busig. Hon har smålockig, silkesmjuk, svart ullpäls med vita tecken på tassar och bröst och nötbruna ögon. Hon har en fin kroppskonstitution och en nätt kropp. Hon väger 18 kg och är 50 cm hög.

TESTRESULTAT

Esters höfter och armbågar är perfekta: HD grad A, ED 0. Ögonlysning utan anmärkning. Hennes DNA visar att hon inte bär på anlag för svåra sjukdomar: Exercise-Induced Collapse, Progressive Retinal Atrophy, Progressive Rod-Cone Degeneration, Von Willebrand Disease I. Vi har också testat henne för improper coat. Hon bär inte på sådana anlag.

Bangsi

Bangsi ägs av Pomonadalens men föddes i den familjära kenneln Doggie Doodles i Belgien. Han har europeiska linjer och på morfars sida kommer hundarna från amerikanska kennlar såsom Manor Lake Labradoodles. ALAEU stamtavla finns.

Bangsi är gosig, social och trygg. Han bor i Bjärred med sin familj. Han är långbent och har en för Labradoodles perfekt form, med kvadratisk kroppsbyggnad. Han väger 12–13 kg och är 43 cm hög, alltså en mycket nätt hund. Bangsi har godkända höfter och armbågar och är ögonlyst utan anmärkning.

Intresseanmälan

Idun/ Kerstin Avelstik från kullen

10 veckor gammal:

5 veckor gammal


Hvile

Återbud/ Såld 220805

Hvile är väldigt mysig med ett toppenfint temperament och en jättefin exteriör. Han är besiktigad utan anmärkning. Han har lockig fleecepäls med söta vita tecken på bröst och tassar.

Vi bedömer att han kommer att lämpa sig väl både som familjehund, för träning och för allehanda aktiviteter. Han älskar att vara utomhus och njuter av lek och bus i trädgården.

Hvile föddes 22 maj. Under de kommande veckorna ska han inte lämnas ensam mer än korta stunder (till en början några minuter i taget). Läs gärna mer i fliken Hundens vardag.