Intresse valp

Anmäl ditt intresse längst ned på sidan.

Simba och Charlie

Vi har glädjen att meddela att vi planerar för valpar i huset igen. Enelyckans Simba och Humlamadens ”Charlie” har varit på dejt vilket vi hoppas kommer att leda till fantastiska valpar i vår.

Priset för en valp från denna kull är 39000 kronor inklusive moms.

Enelyckans Simba

Simba är en mycket intelligent och lättlärd hund med stor nyfikenhet och lust på livet. Hon är inkännande och följsam och möter andra människor, särskilt barn, på ett fantastiskt sätt. Hon är nätt och spänstig och älskar att hoppa och springa i skogen. Hon är smidig och snabb och gillar aktiviteter som t.ex spår eller hinderbana.

Simba har silkesmjuk fleecepäls i en gyllene ton med brun nos och vackra uttrycksfulla bärnstensfärgade ögon. Hon har ett vänligt och lekfullt sätt och är helt enkelt den bästa kamrat man kan tänka sig.

Tester: Alla tester är bra: Höfter A på höger och vänster sida. Armbågar: 0, Ögonlyst UA. Eftersom mamma Ester är testad för flera sjukdomar utan anmärkning såsom: Exercise-Induced Collapse, Progressive Retinal Atrophy, Progressive Rod-Cone Degeneration, Von Willebrand Disease I och dessa är recessiva anlag bär inte heller Simba på sådana anlag.

Mor: Enelyckans Ester (Peppa Upps Elina), Far: Opus från Hööks (Fernridge Opus), Färg: Karamell. Född: December 2019, Mankhöjd 48 cm, Vikt: 16

Humlamadens Nougat ”Charlie”

Utbildad terapihund, arbetar på LSS boende.

Charlie föddes i slutet av 2019 på Humlamaden. Drömmen om en pojke från just dessa föräldrar fanns i flera år innan han föddes. Charlie är trygg, social och nyfiken. Han är mycket söt och fint sammansatt; robust på ett trevligt sätt och med en fin kroppskonstitution.

​Pälsen är över kroppen riktigt lockig men vågig på huvud och svans. Han var mörkare som ung, men har nu en aprikos färg.

Charlie har blivit pappa till sina första valpkullar och har gett mycket fina avkommor.

Tester: Alla tester är bra: Höfter – OFA Good. Armbågar – OFA Normal. EIC/vWD/prcd-PRA/DM – fri. Godkänd ögonlysning. Patella UA. Improper Coat – F/F. B locus – BB. E locus – ee. Cu locus – Cu/CuC. S locus – S/S.

Mor: Humlamadens Janis Joplin (dipl. skolhund). Far: Bodie´s Moltas (Moltas)
​​Född: dec 2019. Mankhöjd: ca 52 cm. Vikt: ca 20 kg. Färg: aprikos abstrakt. Päls: vågig fleece
Reg.nr: SLKA191209

Valpar och tidplan

Beräknad födsel andra veckan i mars och leverans första veckan i maj.

Valparna kommer att få fleece eller ullpäls, de blir ljusa eller med rödaktigt pigment.

Intresseanmälan