Det kom ett brev från Mejas matte…

Meja 7 månader

Vilken lycka att få ha Meja hos oss. Hon är helt fantastisk, skrev sist att hon var lite försiktig runt nya människor. Hon är fortfarande försiktig men nu tycker jag enbart det känns som ett väldigt sunt beteende. Hon känns inte rädd eller orolig utan har bara inget intresse av möta nya människor, vilket känns helt okej.

Just nu jobbar vi med att hon ibland tar saker och försöker skydda dem. Har inte lyckats lista ut varför hon känner att hon behöver göra så men vi går en digital valpkurs som ger oss verktyg för att hantera detta. Hon är inte heller jättesugen på kloklippning alltid men vi fortsätter träna och ta en klo i taget.

I övrigt är hon helt otroligt, familjens mittpunkt och alla som träffar henne blir förälskade. Jag har precis beställt hem lite grejer för att börja med nosework, så det ska bli kul. Har märkt när vi har lagt lite enkla spår ute i skogen att hon är väldigt duktig med nosen. Så det ska bli roligt att se henne utvecklas.

/Mejas matte och husse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.