Tintin har varit på date

I helgen som gick var Tintin på besök hos Pomonadalens för en träff med fina hanen Snö. Träffen gick utmärkt, båda var glada och intresserade och vi hoppas att mötet leder till valpar i april för leverans i slutet av juni.

Tintin känner ni kanske redan till. Läs mer om henne här: https://enelyckanslabradoodle.com/vara-hundar/

Snö är 44 cm hög och väger 14 kg. Alltså är han ganska mycket mindre än Tintin. Men han är en smart kille! Han sa till Tintin ”kom här så ställer vi oss på olika steg i trappan”. Och så var skillnaden i storlek löst. Snö har öppen fleecepäls, underbart len och vit med utbredda röda partier. Han har liksom Tintin högsta betyg på röntgen av sina leder.

Snös mamma är Pomonadalens Flingan som vi varit förtjusta i sedan första mötet för några år sedan (se henne i mitten av bilden nedan). En mycket vacker, lugn och lyhörd hund. Snö stammar från en lång rad fantastiska hundar, flera av dem från Hööks. Hans pappa är t.ex PineLodge Finn som får väldigt fina lovord på deras hemsida.

Vi gör ultraljud fem veckor in i dräktigheten och återkommer med mer information då.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.