Passivitetsträning

Den lilla videon visar Tintin och Ester som tränar passivitet och tålamod.

En del av er kanske undrar hur det går för Tintin och om det kommer valpar snart. Hon väntades börja löpa i slutet av oktober men inget har hänt ännu. Så även vi tvåbeningar på Enelyckans blir tvungna att träna passivitet.

Tilltänkt hane är Snö från Pomonadalens Labradoodle. Om allt går i lås så är vi extra glada. Snös mamma Flingan är en personlig favorit, en mycket vacker, lugn och trevlig hund som vi blev handlöst förälskade i vid förra besöket hos Pomonadalens. Läs mer om Snö (till vänster i bild, tvåfärgad) och Flingan (till höger i bild, röd) på Pomonadalens Instagram:

Vi håller tummarna och tränar oss i tålamod. Glad Advent alla följare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.