Öppet hus 12/9 kl.10.30- 14.30.

Enzo är i trakterna och vill passa på att besöka oss när lill-husse tävlar i SM i roadracing i Anderstorp. Han vill även träffa sina syskon och andra släktingar så då tar vi naturligtvis tillfället i akt och öppnar dörrarna.

Nästa söndag är det öppet hus mellan 10.30 och 14.30!

Hjärtligt välkomna alla Enelyckans hundar med familjer, hundarnas vänner och andra intresserade. Hör av er till oss så vi kan ha lite koll på antal. Vi träffas utomhus och under förutsättning att det är uppehåll. Vid dåligt väder hör ni av oss dagen innan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.