Ozzy

Vi fick en hälsning från Eksjö:

En vecka med det här charmtrollet🐾 Äter bra och sover till halv fem ungefär. Sedan vill han gärna busa men somnar om när han kommer på att vi andra inte är så sugna just den tiden. Sen vaknar han till frukost vid sju😊 Han är en följsam vovve som vill vara nära (särskilt sin matte) men han blir modigare för varje dag. Och vi har fått se doodlerycken. Vilket ös! Och han har fått så många människovänner, både små och stora. En och annan vovve har han också lugnt och försiktigt hälsat på.
Han är en riktig skatt🙏Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.