Vi fick brev från Elvis familj

Elvis familj hörde av sig. Vi blir glada och faktiskt lite tårögda när vi hör ifrån våra valpars familjer på det här sättet. Att sprida glädje är hela iden med vår verksamhet och det väger upp för exempelvis hårt arbete i slutet av valpperioden. This is why we do it.

Godmorgon!
Två nätter har gått, och det har gått väldigt bra. Då vi har sovrummen på övervåningen så har vi bäddat på golvet på nedervåningen för att ha nära ut om det skulle vara bråttom. Men Elvis har endast vaknat för att få lite närhet och inte behövt kissa mitt i natten så ikväll flyttar vi upp.

Det är en kavat liten prick det här. Alla som har ”råkat ha vägarna förbi” har fått ett varmt mottagande. Elvis spatserar fram (ja eller studsar då) till vem som helst. Han äter och sover mycket. Mest sover .


Inga olyckor än så länge. På promenaderna följer han efter oss, ( efter, under, och mellan benen så man får ha koll vart man sätter fötterna) koppel eller ej. Bättre utan så man inte tappar fokus och måste bita lite i det där repet… vi har träffat på en katt som ville hälsa, och en stor hund som skällde, men det var mindre roligt.
Han sitter gärna nära oss, har koll på vart vi är all vaken tid.
Han är helt underbar och hela familjen är förälskade 

Återigen, stort tack för att vi fick just denna valp som nu är en viktig del av familjen 🥰

Kram från Elvis med människor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.