Volhard Puppy Aptitude Test

Vi har utfört Volhard Puppy Aptitude på Esters valpkull. Observera att vi inte använt certifierad testare och att testet är en provomgång för oss. Frida Dannklev har testat. Hon är noggrann och metodisk och resultatet bör kunna ses som en indikation, men det kan finnas fel i omständigheter som påverkar resultatet i en eller annan riktning. Vi delar resultatet för att öka intresset för testmetoden och få feedback från er som läser. Är detta test känt för er och vad tycker ni i så fall?

Enligt testmetoden är hundar som har flest fyror och treor lätta att träna och kan bli en potentiell stjärna inom olika hundsportsgrenar. Hundar med dessa betyg är lätta att leva med och lätta att vara stolta över.

I testtabellen nedan ser vi att alla valpar i testet fått flest treor eller flest fyror. Vi skulle säga att Ester har flest fyror (lugn och smidig) och Tintin har flest treor (pigg och lättlärd).

Valparna lever enligt denna testomgång upp till Labradoodlens rykte att vara följsamma och trevliga familjehundar som är lätta att träna.

Titta här om du vill veta hur testet går till:

Läs mer om valparnas resultat här:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.