Hype och förfrågan från SVT

Igår blev jag kontaktad av SVT. En researcher ville veta om jag kan tänka mig ställa upp i programmet Mötet för att diskutera blandrashundar och hypen kring dessa. Jag tackade nej med motiveringen att jag har svårt för konfrontationer och ibland tappar förmågan till logiska argument i sådana situationer och därför troligtvis inte skulle passa i ett debattprogram i TV. Programbeskrivningen (förkortad) är: Ett möte. Ett ämne. Två personer med vitt skilda åsikter. I Mötet träffas människor som tycker helt olika. Varför tycker de som de gör? Vilka är deras bästa argument? Det finns avsnitt av programmet som innehåller obehagliga scener.

Tack för förfrågan i alla fall SVT!

Detta fick mig att fundera kring just HUR kontroversiellt det har blivit med Labradoodles. Vi har redan tidigare en idé om var vi står när det gäller priser, avelsspärr som vi själv kan påverka, seriositet i uppfödning osv. Vill du veta mer om vår hållning eller har frågor är du välkommen att kontakta oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.