Fodervärd till en tikvalp i maj?

Är du intresserad av att bli fodervärd hos oss och bor inom 5-10 mils avstånd från Gislaved? Vi söker nu fodervärd till en svart tikvalp som kan levereras i maj 2021. Läs mer om vad fodervärdskap innebär på hemsidan. Verkar det intressant så tveka inte att skicka ett mejl om hur valpen skulle få det hos dig, så återkommer vi med detaljer.

2 kommentarer

  1. Hej! Vi är en familj på 2 vuxna, 2 tonårstjejer och 1 lugn perserkille som bor i hus på Hönö I Göteborgs skärgård( Gratis bilfärja 1-6 ggr/timma dygnet runt. Hör av er!

    Gilla

  2. Hej Ann-Cathrine! Det blir tyvärr lite för långt avstånd för fodervärdskap. Vi vill inte att tiken ska behöva transporteras för långt när den är dräktig, och tror det är bra om familjen lätt kan komma på besök under valpperioden. Jag kollade listan för nyhetsbrev och du är med där. Vi skickar nyhetsbrev nästa gång någon av våra hundar är parade. Önskar en trevlig söndag.
    Vänliga hälsningar Britt och Alexander

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.