Harry den förstes ettårsbrev

En födelsedagshälsning från Jönköping och Harry kommer här. 


Harry är en lugn och supersnäll hund som aldrig ens har nafsat på oss. Han biter inte på saker hemma och är alltid glad bara han får vara med. Han är med oss överallt! På uteservering, fotbollsmatch, grillning i skogen och golfbanan. Han sitter snällt och väntar när vi ska putta. Vi älskar att ta långpromenad tillsammans. 
Han visar tydligt dock när vi är tråkiga!! Han ställer sig gärna rakt framför oss med en leksak i munnen om vi kollar på tv och stirrar på oss med menande blick. Eller lägger sig på yoga-mattan. Sist jag jobbade hemifrån hämtade han alla sina leksaker och placerade ut runt min stol. På husses kontor gillar de inte att jag jobbar hemifrån för då är Harry hos mig och de vill hellre ha honom på kontoret på dagarna!!
Harry är underbar! Enda saken vi jobbar hårt på nu är möten med andra hundar, det är en utmaning!! Han vill leka och inte alls bara gå förbi…. I övrigt är han vår bästa vän och mycket älskad!! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.