Rio

Detta är lilla Rio. Bilderna gör henne inte riktigt rättvisa – hennes päls har en utsökt vacker röd nyans. Hon föddes kl 17.30 den 28 september som först i kullen. Hon vägde då 287 g och har nu nästan tredubblat sin vikt. Imorgon är hon två veckor gammal och kan inom kort förväntas att öppna ögonen. Hon verkar vara framåt men medgörlig, precis så som en labradoodle ska vara. Hon ska bo hos en familj i Värnamo med tre pojkar som har väntat på henne sen förra året och vi tror att det blir en perfect match.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.