Hej. Jag heter Harry

Idag har vi haft besök av Lunas husse och matte. Strax därefter kom lille Rosas nya familj också på besök. De hade kommit överens om ett namn till honom. Så glada vi blev när vi hörde att han ska heta Harry. Det passar honom perfekt. Alla besökare var rörande överens om att valparna växer så det knakar och numera är duktiga på att både springa och hoppa. Det var svårt att skiljas från de små men om bara någon vecka är det dags att flytta hem till sina nya familjer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.