Lille Rosa har fått ett hem

Vi är glada att kunna meddela att lille rosa också nu har hittat det allra bästa av hem. Tack till alla er som hörde av sig. Vi ser fram emot att hjälpa er med en valp vid nästa kull istället. Vi önskar en god fortsättning på det nya året och längtar efter att uppdatera med fler bilder och videos de kommande veckorna. Det händer massor nu. Alla valparna väger runt 2 kg och går obehindrat. Små tafatta skutt, svansar som börjat vifta och syskonbråk är den nya vardagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.