Bosse

Lilla Lila har också fått sitt namn nu och ska heta Bosse. Han är uppe och kryper på egen hand runt valplådan. Det går lite vingligt ännu men med lite träning i någon dag till så… Tintin bara älskar sina små syskon! Bosses färg ser ut att vara svart men han har en djup underbart vacker brun färg med vita teckningar på mage och tassar. Matte muttrar över sin brist på kameraskicklighet men med lite träning så går även det snart bättre…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.