Den stora dagen -retrospektiv

Efter två progesteronprov på Hallands djursjukhus i Slöinge visade värdet att 8 oktober var perfekt för parning. Vi for till Brösarp där lillmatte slöt upp. Ester och Hööks Opus känner varandra sedan tidigare och allt gick bra. Första bilden visar hängningen som är nödvändig för befruktning. Hundarna stod helt stilla- viktigt för att undvika skador. Allt gick utmärkt och hundarna var glada och pigga. Nu ser vi fram emot underverk!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.