Fullt ös efter busig natt

Inatt har valparna ätit mjölk efter att högljutt ha ropat på Ester. Note to self och till valpköpare: det är smart att ge valparna mat det sista på dagen, åtföljt av lite utevistelse. Vid 4-tiden upptäcktes att de hade hoppat och fått tag i murgrönan i fönstret, rivit ner krukan och sen spritt och tuggat jord och växtdelar. Tack och lov att murgröna inte är giftigt. Inget som hindrar pigga och glada valpar från att busa på ute nu på morgonen. Det blir nog lite badning för valparna senare idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.