Dag 9

Idag fick valparna andas lite utomhusluft för första gången. De utvecklas var dag och idag är nyheten att de faktiskt går på fyra ben istället för att krypa. De liknar små välgödda marsvin men de kan faktiskt gå om än på vingliga ben. Ipa leder viktligan med 787 gram från sin födelsevikt på 399  och Zeke leder tillväxtligan med 102% från sin startvikt. Alla är oemotståndligt söta. Temperamentsmässigt kan sägas att Tintin är den som säger ifrån mest ljudligt, Zeke är den som oftast ger sig ut på modiga äventyr, igår höll han på att krypa ur valplådan, men Ester föste in honom. Asta är en riktig fotomodell, hon poserar villigt och byter pose utan regi. Teddie är den mest ljuvlige lille valp att hantera, han är så villig till mys och samarbetar bäst på vågen. Malte är världens mysigaste. Han är som en riktig göteborgare, väldigt laid back, godmodig och har  en helt underbart kolsvart glansig päls, det blir bra för honom att få komma hem sen. Lilo, undrar om inte han har den vackraste färgen på pälsen ändå? Han är godmodig men självständig, återfinns ofta sovandes i ett hörn av valplådan. Alla är väldigt kära och fina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.